Close

De Brouwselerij

De brouwselerij is een plek speciaal ontwikkeld voor kwetsbare jongeren die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Dit kan zowel een passendwerk-leertraject zijn in samenwerking met scholen als een zinvolle dagbesteding.

Perron 15 is een kleinschalige instantie en beoogt deze kleinschaligheid te behouden. Dit draagt met name bij aan het directe contact met naasten en zorgverleners, wat resulteert in een optimale ondersteuning voor de zorgvrager.

Met de Brouwselerij wordt een veilige werkplek geboden waar zorgvragers een stabiele en gestructureerde basis in kunnen vinden. Hierdoor kunnen zij zichzelf op een prettige manier doorontwikkelen in praktische en sociale vaardigheden die hen verderhelpen bij hun eigen ontwikkeling, vervolgstudie en in de arbeidsmarkt.

Voor wie?

Voor jongeren die net wat meer begeleiding en ondersteuning nodig hebben om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Denk hierbij aan een verstandelijke beperking, psychische stoornissen en gedragsproblemen.

Indicaties / verwijzingen

Om in aanmerking te komen voor een dagbeleving bij Perron 15 heeft u een van de onderstaande indicaties of verwijzingen nodig:

Perron 15 werkt op basis van een PGB (Persoonsgebonden Budget). Mocht u niet in het bezit zijn van een PGB kunnen wij u ondersteunen bij de aanvraag hiervan.

Mocht u niet in aanmerking komen voor een indicatie of verwijzing kunt u ook op particuliere basis bij ons terecht

Contact

Kim Derks
Zorgcoördinator van de Brouwselerij

brouwselerij@perron-15.nl 
0492 393 000

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 16:30