Close

De Thuiskamer

De Thuiskamer biedt verschillende mogelijkheden om actief bezig te zijn, zowel binnen als buiten in onze groenrijke omgeving.

De mogelijkheden op onze locatie vinden veelal in groepsverband plaats, wat aansluit bij de overtuiging dat verschillende doelgroepen elkaar kunnen ondersteunen en versterken. Daarnaast is er ruimte voor rust en individuele dagbeleving.

Samen met de deelnemer wordt gekeken naar wat het beste aansluit bij hun levensfase, mogelijkheden en hun wensen. Hier wordt de juiste zorg en begeleiding op aangepast.

Voor wie?
We bieden begeleiding en ondersteuning aan volwassenen en ouderen met een zorgvraag.

Wat wij onder andere bieden
  • Atelier vonk; Creatief in het atelier en ambachten; houtbewerking, beeldhouwen, boetseren, kunst, horeca en bakkerij. Onder begeleiding van kunstenaars en creatieve vrijwilligers 
  • Eigen groentetuin; we hebben een eigen groentetuin waarin we dagelijks de gewassen onderhouden. Een gezond en ontspannen moment in de buitenlucht.
  • Gezonde warme maaltijd; samen bereiden we een gezonde warme maaltijd voor de lunch. Natuurlijk met de verse producten uit eigen tuin.
  • Bewegingsactiviteit; We bieden dagelijks de mogelijkheid om te bewegen. Dit kan zijn een gezonde wandeling in de natuur, fietsen in de omgeving en beweging in onze eigen tuin. 
  • Samenwerking fysiotherapeut; We werken samen met Fysio Kemps en Rijf om de spieren en gewrichten van de deelnemers soepel te houden. Ook individuele ondersteuning is hierin mogelijk.
Indicatie / verwijzingen

Om in aanmerking te komen voor een dagbeleving bij Perron 15 heeft u een van de onderstaande indicaties of verwijzingen nodig:

  • WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)
  • WLZ (Wet Langdurige Zorg)

Perron 15 werkt op basis van een PGB (Persoonsgebonden Budget) en ZIN (Zorg in Natura via de WMO). Mocht u niet in het bezit zijn van een PGB kunnen wij u ondersteunen bij de aanvraag hiervan.

Mocht u niet in aanmerking komen voor een indicatie of verwijzing kunt u ook op particuliere basis bij ons terecht.

Contact

Marly van den Boomen
Zorgcoördinator van de Thuiskamer

dagbeleving@perron-15.nl
0492 393 000

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 16:30