Close

juni 29, 2021

Zonnige dagen bij Perron 15

Juni heeft ons verschillende temperaturen en weersvoorspellingen gebracht, dit gaf een leuke uitdaging voor de begeleiding om passende activiteiten te bedenken.

Op de hete zomerdagen, hebben we lekker in de tuin gezeten onder de parasol. Sommige zijn met elkaar gezelschapspellen gaan doen of hebben juist sfeervolle windlichten gemaakt voor de familiedag om de tafels leuk aan te kleden. Ook zijn we weer op pad geweest met de duofiets dit blijft een super leuke activiteit. In juli komen ze ook 2x om met onze deelnemers te gaan fietsen.

Er werd op verschillende dagen zelfs de accordeon erbij gepakt en begon de groep uit zich zelf te zingen. Om onze stembanden wat verkoeling te geven heeft de begeleiding gezorgd voor voldoende drinken en af en toe een verkoelend ijsje.

Op de regenachtige dagen hebben we gezellig samen binnen aan de lange tafel gewerkt aan uilen met crêpepapier of juist geschilderd zie op de foto’s de eindresultaten

De Bingo komt dan ook regelmatig te voorschijn, we hebben af en toe ook te maken met “valse bingo” dan mag er gezongen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *