Horeca

Horeca

De openingstijden horeca zijn op afspraak/ zie agenda voor onze evenementen.

Als ‘eerste halte’ van Natuurnetwerk Brabant vormt Perron 15 een unieke recreatieplek waar rust, ruimte en groen de boventoon voeren. Bent u op zoek naar ontspanning in de meest pure vorm, dan is Perron 15 de uitgelezen plek om aan deze behoefte gehoor te geven. Heeft u iets te vieren of bent u zakelijk op zoek naar een ruimte neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het letterlijke middelpunt van Perron 15 betreft het multifunctionele zorgcomplex; een hypermodern en energieneutraal pand, opgebouwd met elementen uit de natuur en bestaande uit ronde vormen om op te gaan in de omliggende bosrijke omgeving. Ook de faciliteiten die worden aangeboden binnen deze locatie zijn puur gericht op rust, ontspanning en saamhorigheid:

Horeca Perron 15 is beschikbaar voor:

  • Verjaardagsfeest.
  • Familiefeest.
  • Bedrijfsfeest of Jubileum.
  • Bruiloft.
  • BBQ voor groepen.
  • Lezingen/ vergaderingen.
  • Workshops.

Daarnaast organiseert Perron 15 regelmatig evenementen, culinaire avonden en andere thema avonden. In onze agenda staan deze activiteiten vermeld. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Perron 15

Wat bieden wij

Grand cafe
Grand Café

Heeft u iets te vieren of wilt u met een groep gezellig samen zijn dan is ons Grand Café hiervoor uitermate geschikt. Wij bezorgen u een mooie herinnering. In overleg kunnen we alles verzorgen maar heeft u eigen wensen of ideeën is dat uiteraard ook bespreekbaar. Voor vragen neem vrijblijvend contact met ons op. Check onze agenda voor de evenementen.

Ateliersruimte
Ateliersruimte

Speciaal voor houtbewerking, beeldhouwen, boetseren, schilderen en andere ambachten en creatieve uitingen bevat het complex een eigen multifunctionele ruimte. Deze ruimte is tevens beschikbaar voor inspirerende workshops.

Streekwinkel
Streekwinkel

Sommige van deze biologische producten zijn terug te vinden in de streekwinkel, onbewerkt dan wel verwerkt in een van onze ambachtelijk gemaakte producten. Zo vindt u hier ons huisgemaakt brood, jam, bier, koffie, honing en andere overheerlijke ‘puur natuur’-producten.

Kantoorruimte
Vergaderruimte

Zelfs voor ondernemers biedt Perron 15 een inspirerende omgeving voor vergaderingen of lezingen. Dit is altijd mogelijk in combinatie met een goedverzorgde lunch. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Horeca

A Tavola

Een keer per maand culinair genieten bij Perron 15

Arjen Vos is een graag geziene gast bij Perron 15. Al jaren is hij bevriend met Jean-Pierre, de eigenaar van Perron 15. Hun gedeelde passie voor goed eten, wijnen én Italië bracht hen op het idee culinaire avonden te organiseren. Zo is A Tavola geboren!

Neem contact op

Heb je vragen? Kom gerust langs of neem contact met ons op

Telefoon

06 22 91 26 77

Adres

Havenweg 15, 5735 SH Aarle-Rixtel