Welkom bij perron 15

Dagbeleving voor zowel de oudere als jongere zorgvrager en uitvalsbasis voor recreant en natuurliefhebber, gelegen in de ‘blue zone’ van Aarle-Rixtel

Dagbeleving

Onze dagbeleving biedt verschillende mogelijkheden om actief bezig te zijn, zowel binnen als buiten in onze groenrijke omgeving. De mogelijkheden op onze locatie vinden veelal in groepsverband plaats, wat aansluit bij de overtuiging dat verschillende doelgroepen elkaar kunnen ondersteunen en versterken. Daarnaast is er ruimte voor rust en individuele dagbeleving.

Samen met de deelnemer wordt gekeken naar wat het beste aansluit bij hun levensfase, mogelijkheden en hun wensen. Hier wordt de juiste zorg en begeleiding op aangepast.

Lees meer

Brouwselerij

Met de brouwselerij wordt een veilige en gezellige plek geboden waar (jong) volwassen een stabiele en gestructureerde basis vinden.

Hierdoor kunnen zij zichzelf op een prettige manier door ontwikkelen in praktische en sociale vaardigheden.

Vind jij het leuk om te helpen in de Brouwselerij? Pak dan nu je kans en kom jezelf ontplooien! Samen met jou kijken we naar je wensen en mogelijkheden.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Perron 15

Nieuws

Creatief met kurk

Creatief met kurk

Vandaag heeft een van de gasten zo'n 125 wijnkurken doormidden gezaagd, met de decoupeerzaag, om er een houten kerstboom mee te bekleden.In de werkplaats is het basismodel uitgezaagd, de gezaagde kurken zijn door een drietal gasten gepimptmet twee kleuren. Wim is,...

Creatief bezig zijn

Afgelopen week zijn we bezig geweest met lege waxinelichtjes. Twee gasten maakten ze vrij van kaarsvet terwijl een derde gast ze heel precies dubbel vouwt en er met een flesje overheen walstom het mooi glad te krijgen. Hans lijmt de platte waxinelichtjes op een oude...

Ja, ik word vrijwilliger

Vrijwilligers

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die hart hebben voor de zorg en het leuk vinden om mensen met een zorgvraag een fijne dag te bezorgen.

Bij Perron 15 kijken we naar de wensen van de deelnemer en passen daar onze activiteiten op aan “Niets moet, alles mag”. Deze activiteiten kunnen zijn wandelen, creativiteit, spellen gezellig een praatje maken, samen koken en of bakken en heerlijk in de tuin werken. Heb jij als vrijwilliger nog leuke ideeën dan zijn deze van harte welkom.

Mocht je interesse hebben neem dan contact op met ons:

Helden

De helden van Perron15

Perron 15 wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande helden. Ook held worden? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je vragen? Kom gerust langs of neem contact met ons op

Telefoon

06 34 05 10 53

Adres

Havenweg 15, 5735 SH Aarle-Rixtel