Horeca

Horeca alleen nog maar open voor groepen of afspraken in avonden of in het weekend.

Horeca

Als ‘eerste halte’ van Natuurnetwerk Brabant vormt Perron 15 een unieke recreatieplek waar rust, ruimte en groen de boventoon voeren. Bent u op zoek naar ontspanning in de meest pure vorm, dan is Perron 15 de uitgelezen plek om aan deze behoefte gehoor te geven. Neem deel aan een van de inspirerende en uiteenlopende workshops die op locatie worden aangeboden of maak kennis met de culinaire Brabantse keuken in het eetcafe en proef de ambacht in het proeflokaal, waarvan de huisgemaakte producten worden aangeboden in de streekwinkel.

Het letterlijke middelpunt van Perron 15 betreft het multifunctionele zorgcomplex; een hypermodern en energieneutraal pand, opgebouwd met elementen uit de natuur en bestaande uit ronde vormen om op te gaan in de omliggende bosrijke omgeving. Ook de faciliteiten die worden aangeboden binnen deze locatie zijn puur gericht op rust, ontspanning en saamhorigheid:

 

Grand Café

Lunch of gewoon een lekker bakje koffie? Geniet van de overheerlijke Brabantse cuisine in het grand cafe van Perron 15, mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met lokale leveranciers en boeren. De keuken is dan ook altijd voorzien van de meest verse biologische seizoensproducten uit de streek.

Streekproducten winkel / proeflokaal

Sommige van deze biologische producten zijn terug te vinden in de streekwinkel, onbewerkt dan wel verwerkt in een van onze ambachtelijk gemaakte producten. Zo vindt u hier ons huisgemaakt brood, jam, bier, koffie, honing en andere overheerlijke ‘puur natuur’-producten.

Atelierruimte

Speciaal voor houtbewerking, beeldhouwen, boetseren, schilderen en andere ambachten en creatieve uitingen bevat het complex een eigen multifunctionele ruimte. Deze ruimte is tevens beschikbaar voor inspirerende workshops.

Kantoorruimten

Zelfs voor de startend ondernemers biedt Perron 15 een rustgevende, representatieve én inspirerende omgeving die motiveert om een vliegende start te maken.

Contact

Horeca open op afspraak!

E-mail: info@perron-15.nl

Telefoon: 06-22912677