Dagbeleving

Ja, ik word vrijwilliger

Onze dagbeleving biedt verschillende mogelijkheden om actief bezig te zijn, zowel binnen als buiten in onze groenrijke omgeving.

De mogelijkheden op onze locatie vinden veelal in groepsverband plaats, wat aansluit bij de overtuiging dat verschillende doelgroepen elkaar kunnen ondersteunen en versterken. Daarnaast is er ruimte voor rust en individuele dagbeleving.

Samen met de deelnemer wordt gekeken naar wat het beste aansluit bij hun levensfase, mogelijkheden en hun wensen. Hier wordt de juiste zorg en begeleiding op aangepast.

Wat bieden wij

N
Atelier vonk

Creatief in het atelier en ambachten; houtbewerking, beeldhouwen, boetseren, kunst, horeca en bakkerij. Onder begeleiding van kunstenaars en creatieve vrijwilligers

N
Eigen groentetuin

We hebben een eigen groentetuin waarin we dagelijks de gewassen onderhouden. Een gezond en ontspannen moment in de buitenlucht.

N
Gezonde warme maaltijd

Samen bereiden we een gezonde warme maaltijd voor de lunch. Natuurlijk met de verse producten uit eigen tuin.

N
Bewegingsactiviteit

We bieden dagelijks de mogelijkheid om te bewegen. Dit kan zijn een gezonde wandeling in de natuur, fietsen in de omgeving en beweging in onze eigen tuin.

N
Samenwerking fysiotherapeut

We werken samen met Fysio Kemps en Rijf om de spieren en gewrichten van de deelnemers soepel te houden. Ook individuele ondersteuning is hierin mogelijk.

Ja, ik word vrijwilliger
Dagbesteding Aarle-Rixtel

Indicatie / verwijzingen

Om in aanmerking te komen voor een dagbeleving bij Perron 15 is één van de onderstaande indicaties of verwijzingen nodig:

Perron 15 werkt op basis van een PGB (Persoonsgebonden Budget) en ZIN (Zorg in Natura via de WMO). Nog geen PGB? Wij kunnen ondersteunen bij de aanvraag.

 Mocht u niet in aanmerking komen voor een indicatie of verwijzing kunt u ook op particuliere basis bij ons terecht.

Nieuws

Creatief met kurk

Creatief met kurk

Vandaag heeft een van de gasten zo'n 125 wijnkurken doormidden gezaagd, met de decoupeerzaag, om er een houten kerstboom mee te bekleden.In de werkplaats is het basismodel uitgezaagd, de gezaagde kurken zijn door een drietal gasten gepimptmet twee kleuren. Wim is,...

Lees meer

Creatief bezig zijn

Afgelopen week zijn we bezig geweest met lege waxinelichtjes. Twee gasten maakten ze vrij van kaarsvet terwijl een derde gast ze heel precies dubbel vouwt en er met een flesje overheen walstom het mooi glad te krijgen. Hans lijmt de platte waxinelichtjes op een oude...

Lees meer
Project jeugd Perron 15: Leef je mooiste leven!

Project jeugd Perron 15: Leef je mooiste leven!

Voor wie: jongeren die op dit moment geen concreet doel hebben in hun leven en ondersteuning kunnen gebruiken om samen aan de toekomst te werken. Wij kijken naar de kansen en mogelijkheden van onze deelnemers.Wat gaan we doen: de mogelijkheden zijn divers bij Perron...

Lees meer

Neem contact op

Heb je vragen? Kom gerust langs of neem contact met ons op

Telefoon

06 34 05 10 53

Adres

Havenweg 15, 5735 SH Aarle-Rixtel