Brouwselerij

Ja, ik word vrijwilliger

Brouwselerij Lekkergoed

Met de brouwselerij wordt een veilige en gezellige plek geboden waar (jong) volwassen een stabiele en gestructureerde basis vinden.

Hierdoor kunnen zij zichzelf op een prettige manier door ontwikkelen in praktische en sociale vaardigheden.

Vind jij het leuk om te helpen in de Brouwselerij? Pak dan nu je kans en kom jezelf ontplooien! Samen met jou kijken we naar je wensen en mogelijkheden.

Contactinfo Brouwselerij:

06 39 38 20 94.

Wat biedt Perron 15

Creatief: In ons atelier mogen de (jong) volwassenen hun creatieve geest de vrije loop laten gaan, zo mogen ze hun eigen ideeën hier omzetten in een mooi kunstwerk. Ook werken we themagericht en passen we onze kunstwerken aan op de tijd van het jaar. Onze creaties kunnen gemaakt worden in combinatie met de ouderen.

Horeca: In ons restaurant mogen de (jong) volwassenen helpen bij bedienen, maar ook bij het bereiden van de gerechten op de kaart.

Bakkerij: Hier maken de (jong) volwassenen de lekkerste gebakjes, taarten en brood.

Streekwinkel: Samen spulletjes bedenken en maken die te koop aangeboden worden in onze streekwinkel. Ook bij de verkoop van de spulletjes mogen de (jong) volwassen helpen.

Groen: Heerlijk naar buiten in onze ruime tuin. Zo kunnen de (jong) volwassenen hun eigen gewassen kweken in de moestuin en deze onderhouden.

Sfeer: Tussen onze activiteiten door is er altijd tijd voor een spelletje, een praatje of een heerlijke wandeling. Ook deze sfeeractiviteiten kunnen in combinatie worden uitgevoerd met de ouderen

Ja, ik word vrijwilliger

Bij ons kunnen jonge zorgvragers terecht met een:

$
Lichte of matige verstandelijke beperking
$
Psychische stoornis
$
Ontwikkelingsachterstand
$
sociaal – emotionele achterstand
$
Gedragsproblematiek
$
Meervoudige beperking
$
Fysieke beperking
Ja, ik word vrijwilliger

Indicatie / verwijzingen

Om in aanmerking te komen voor een dagbeleving bij Perron 15 is één van de onderstaande indicaties of verwijzingen nodig:

Perron 15 werkt op basis van een PGB (Persoonsgebonden Budget) en ZIN (Zorg in Natura via de WMO). Nog geen PGB? Wij kunnen ondersteunen bij de aanvraag.

 Mocht u niet in aanmerking komen voor een indicatie of verwijzing kunt u ook op particuliere basis bij ons terecht.

Nieuws

Creatief met kurk

Creatief met kurk

Vandaag heeft een van de gasten zo'n 125 wijnkurken doormidden gezaagd, met de decoupeerzaag, om er een houten kerstboom mee te bekleden.In de werkplaats is het basismodel uitgezaagd, de gezaagde kurken zijn door een drietal gasten gepimptmet twee kleuren. Wim is,...

Lees meer

Creatief bezig zijn

Afgelopen week zijn we bezig geweest met lege waxinelichtjes. Twee gasten maakten ze vrij van kaarsvet terwijl een derde gast ze heel precies dubbel vouwt en er met een flesje overheen walstom het mooi glad te krijgen. Hans lijmt de platte waxinelichtjes op een oude...

Lees meer

Neem contact op

Heb je vragen? Kom gerust langs of neem contact met ons op

Telefoon

06 34 05 10 53

Adres

Havenweg 15, 5735 SH Aarle-Rixtel